Skip to toolbar
• Regulations

• Regulations

Kushtet dhe rregullat e përdorimit. √ • Rregullorja 1. Ndalohen postimet me përmbajtje warez/porno apo postime tjera ilegale, postimet e tilla do te fshihen ndërsa postuesit do te përjashtohen nga forumi. 2. Ndalohen postimet me qëllim ofendimi, provokimi apo kërcënimi ndaj antarëve tjerë te forumit. 3. Ndalohen postimet e shkurta dhe të pakuptimta ( mundohuni […]

@

Not recently active